Δευτέρα 18 Μαΐου 2009

ΦΩΤΟΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 3

Εμμονή γίνεται να ψάχνεις στην πόλη θραύσματα ομορφιάς ακόμη κι’ εκεί που μοιάζει μονότονο ή ακόμη και προσβλητικό. Διάλογος με την αισθητική στο συν-πλην της εικόνας της και των ανθρώπων της, όπως ξεδιπλώνεται μπροστά μου στην καθημερινή περιήγηση κάτω από βροχή ή ήλιο, σε δρόμους και πλατείες, σε μπαρ και σινεμά.


ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Στο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ γύρισα στον Πραγματικό Κόσμο που δεν τον γνωρίζουμε και μας καθηλώνει με αλήθειες που αν και μοιάζουν να’ ναι μακριά, είναι τελικά δίπλα μας. 

Το "ΟΛΥΜΠΙΟΝ" απ' έξω.


Το "ΟΛΥΜΠΙΟΝ" από μέσα.Μια άλλη στιγμή σε εγκαίνια έκθεσης στο Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης                                   Μιας αρχαίας Τέχνης εργαλεία.........

                                   Αστικά τοπία.6 σχόλια:

AA είπε...

Πολύ ωραίες για άλλη μια φορά.

Ένα πολύ ωραίο χαρακτηριστικό στη πρώτη είναι οι δύο φιγούρες πάνω αριστερά.
(Τουλάχιστον εκεί πάει αμέσως το μάτι αν τη γυρίσεις ανάποδα)

Ανώνυμος είπε...

http://mariatweety.blogspot.com

AS KANOUME OLOI MAS OTI MPOROUME

SATANASSO είπε...

@MARIA. Πάντα και με δύναμη κι'εσύ ακόμη ποιό πολύ!

ο δείμος του πολίτη είπε...

Τα αστικά τοπία όταν απαθανατίζονται σε φωτογραφίες ή φιλμ τεκμηρίωσης, δέιχνουν την πραγματική βία που κρύβουν μέσα τους. Απλά είναι μία βία βιωτική που την έχουμε συνηθίσει.

(άσχετο, αλλά πήρα αφορμή από μία φωτό).

Ανώνυμος είπε...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色

SATANASSO είπε...

@disa...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ